Стало відомо, хто очолить Львівську митницю

Стало відомо, хто очолить Львівську митницю

Олег Шахрай у грудні 2021 року очолював Харківську митницю

У Львівській митниці кадрові зміни. Замість Даниїла Меньшикова виконувачем обов'язків керівника Львівської митниці призначили Олега Шахрая.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини з посиланням на власні джерела.

Олега Шахрая призначили в.о. керівника Львівської митниці з 23 серпня до 18 листопада 2022 року.

Відомо, що Олег Шахрай у грудні 2021 року очолював Харківську митницю. До цього він працював у Центральному територіальному митному управлінні та у Київській митниці. Загалом посадовець має стаж роботи на митниці понад 25 років.

За даними Антикорупційного моніторингу Львівщини, відповідно до декларації за 2020 рік Олег Шахрай одружений та має двох дітей. У його власності — дві земельні ділянки у Плесецькому на Київщині. Дружина працює в СБУ у Києві, їй належить квартира у столиці та дві земельні ділянки у Вишгороді та Плесецькому на Київщині, дачний будинок у Вишгороді, а також автомобіль "Toyota Land Cruiser Prado 150".

Нагадаємо, начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тараса Греня звільнили із займаної посади. Про своє звільнення Грень дізнався тоді, коли прямував на фронт. У цей момент він разом із представниками Львівської ОВА віз автомобілі та військову амуніцію для бійців з 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ і 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності