Звернення Козицького та кілька тисяч доз вакцини: головні новини Львівщини за 22 серпня

Звернення Козицького та кілька тисяч доз вакцини: головні новини Львівщини за 22 серпня

У Львові оповіщення залишається без змін

  • Голова Львівської ОВА Максим Козицький звернувся до мешканців Львівщини та заявив, що люди мають бути готовими до Дня Незалежності, оскільки в медіа, і у соцмережах з’являється все більше повідомлень про можливі провокації від рф. За словами Козицького, документи та тривожні рюкзаки про всяк випадок завжди повинні бути напоготові.
  • Львівська область отримала 4 тисячі доз вакцини Janssen (Jcovden) від COVID-19. Препарат надали в межах міжнародної ініціативи COVAX. Призначена ця вакцина для людей віком від 18 років. Використовують препарат для первинного курсу вакцинації та водять лише одну дозу вакцини.
  • Центр протидії дезінформації спростував фейки щодо оновлених сигналів повітряних тривог. У Львові оповіщення залишається без змін.
  • У гуртожитку Червоноградського гірничо-економічного фахового коледжу облаштовують місця для ВПО. Так, до 1 вересня тут планують забезпечити 75 місць для вимушених переселенців, а до 1 листопада — ще 150 місць.
  • Відтепер подати заяву на польську візу у Львові стане простіше. У понеділок, 29 серпня, при Генконсульстві запрацює пункт прийняття візових заяв (візовий центр). Відкриття візового центру скоротить час очікування на подання заяви, а заявники отримають кращі умови для подання заяв та можливість подати заяву поштою.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності