Максим Козицький взяв участь у зустрічі президентів України і Туреччини

Максим Козицький взяв участь у зустрічі президентів України і Туреччини

Голова Львівської ОВА Максим Козицький взяв участь у зустрічі з президентами України Володимиром Зеленським і Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, на якій також був присутній генеральний директор компанії “Baykar” Халуком Байрактаром.

Про це пише Lviv.Media.

Наразі деталей розмови немає.

Нагадаємо, сьогодні, 18 серпня, до Львова прибули президент України Володимир Зеленський та президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, де зустрілися з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем.

Спершу відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем. На цій зустрічі домовилися про продовження координації щодо реалізації зернової ініціативи. Також обговорили можливі напрямки її розвитку, питання незаконної та примусової депортації українців, звільнення з полону наших військовослужбовців і медиків. Наступного дня Гутерреш відправиться до Одеси, щоб відвідати чорноморські порти, звідки Україна експортує зерно згідно з досягнутими у Туреччині угодами.

Пізніше відбулася зустріч президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з президентом України Володимиром Зеленським. Зустріч двох президентів у Львові тривала 40 хвилин.

Під час перемовин у Львові президенти обговорили можливість покращення зернової ініціативи. Окрім цього, говорили також про ситуацію навколо Запорізької АЕС та ядерний шантаж окупантів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності