• Головна
  • Новини Львівщини
  • Стрий без води, прощання із загиблими військовими і нова клініка протезування та реабілітації: головні новини Львівщини за 17 серпня

Стрий без води, прощання із загиблими військовими і нова клініка протезування та реабілітації: головні новини Львівщини за 17 серпня

Стрий без води, прощання із загиблими військовими і нова клініка протезування та реабілітації: головні новини Львівщини за 17 серпня
  • 26-річна спортсменка Олена Старікова виборола бронзу чемпіонату Європи з велосипедного спорту, що триває у Мюнхені. Львів’янка фінішувала третьою у гонці кейрін. Першою дистанцію здолала німкеня Лея Фрідріх, другою фінішувала представниця Польщі Урсула Лось.
  • У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького навчатимуть медицині англійською. Нову конкурсну пропозицію з англійською мовою навчання в університеті відкрили на численні прохання вступників. Такий вид навчання дозволить вступникам володіти англійською мовою професійного спрямування на високому рівні, легше освоювати протоколи діагностики та лікування розвинених країн.
  • У Стрию майже на добу без водопостачання залишиться одна з вулиць міста. Так, з 18:00 17 серпня і до 16:00 18 серпня у Стрию припинять подачу води по вулиці Кобилянської. Водопостачання призупиняють у зв’язку з проведенням робіт із ліквідації аварійної ситуації на мережі водопостачання.
  • Правоохоронці Львівщини викрили посадовицю Львівської міської ради, яка організовувала незаконне переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України. Як встановило слідство, начальниця одного з районних відділів соцзахисту департаменту гуманітарної політики ЛМР налагодила схему, щоб нелегально переправляти за кордон військовозобов’язаних.
  • 18 серпня у Львові попрощаються із загиблими у російсько-українській війні Героями Іваном Тимцівим та Олегом Станьком. Об 11:00 розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Відтак, Івана Тимціва поховають на Личаківському кладовищі, а Олега Станька — у Рясному за бажанням рідних.
  • На Львівщині запрацює спеціалізована клініка протезування та реабілітації Superhumans Center. Її відкриють на базі однієї з лікарень Львівської області. Перша леді України Олена Зеленська буде серед членів правління. Клініка спеціалізуватиметься на протезуванні та реабілітації людей, які постраждали внаслідок воєнних дій рф на території України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності