З'явились велопарковки та лавочки: у Львові облаштували вулицю Б. Хмельницького

З'явились велопарковки та лавочки: у Львові облаштували вулицю Б. Хмельницького

Ремонтувати вулицю Б. Хмельницького розпочали навесні 2020 року

На вулиці Б. Хмельницького у Львові провели реконструкцію: встановили нові лавочки та велопарковки.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор".

На початку серпня на вулиці облаштували 8 лавок, найближчим часом планують доставити ще 3. Окрім цього, там облаштували 28 велопарковок та 6 велоопор. Також на цій ділянці ще мають встановити 14 смітників.

Ремонтувати вулицю Б. Хмельницького розпочали навесні 2020 року.

"Реконструкція відбувалася поетапно: І етап — від вул. Промислової до вул. Механічної, ІІ етап — від вул. Механічної до вул. Олійної, ІІІ етап — від Олійної до вул. Липинського", — йдеться у повідомленні.

Наразі основні роботи на ділянці завершені. Планують ще увімкнути світлофор поблизу АС-2, однак у зв’язку з введенням воєнного стану затримується доставка необхідного обладнання.

На розі вулиць Б. Хмельницького та Кукурудзяної ще встановлять питний фонтанчик. Також біля "Епіцентру" облаштують турнікетне огородження, щоб пішоходи переходили дорогу лише у встановлених місцях.

Нагадаємо, у парку імені Івана Франка у Львові здійснять реконструкцію. Виконком ЛМР визначив замовника на ремонт цієї пам’ятки садово-паркового мистецтва. Планують реставрувати ротонду, спланувати нові доріжки та додати водних об’єктів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності