• Головна
  • Новини Львівщини
  • Реконструкція парку ім. І. Франка та перейменування вулиць у області: головні новини Львівщини за 12 серпня

Реконструкція парку ім. І. Франка та перейменування вулиць у області: головні новини Львівщини за 12 серпня

Реконструкція парку ім. І. Франка та перейменування вулиць у області: головні новини Львівщини за 12 серпня

Розповідаємо про важливі новини за добу на Львівщині

  • У парку імені Івана Франка у Львові здійснять реконструкцію. Виконком ЛМР визначив замовника на ремонт цієї пам’ятки садово-паркового мистецтва. Планують реставрувати ротонду, спланувати нові доріжки та додати водних об’єктів. У планах реконструкції парку такі роботи: реставрувати ротонду, додати водних об’єктів — проектанти пропонують плесо і фонтан, збільшити площу клумб на вході в парк та на площі перед пам’ятником Каменяру тощо.
  • У місті Кам’янка-Бузька та кількох селах перейменують декілька вулиць. У понеділок, 15 серпня, о 15:00 у міській раді відбудеться засідання робочої групи з питання перейменування вулиць у Кам’янка-Бузькій та селах Зубів Міст, Руда, Прибужани і Руда-Сілецька. Мешканці вищеперелічених вулиць можуть долучитись до обговорення в залі виконкому міської ради (ІІ поверх) о 15:00.
  • У Львові змінили порядок в’їзду транспорту у пішохідну зону центральної частини міста. Так, з 1 вересня машини категорії “Г” зможуть перебувати в центрі міста лише до 9 ранку. Для отримання права на в’їзд у пішохідну зону з 08:00 до 09:00 ранку власники автомобілів категорії “Г” мають сплатити на рахунок ЛКП “Муніципальна варта” плату за обслуговування системи в’їзду/виїзду в пішохідну зону. Однак не пізніше 09:00 вони зобов’язані залишити пішохідну зону.
  • У Самборі 11 серпня водійка не впоралась із керуванням та в’їхала у дорожній знак, який у результаті впав на жінку. Постраждалу госпіталізували до лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиць Котляревського та Заміської у Самборі. Водійка автомобіля “Skoda Octavia” не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар та в’їхала у дорожній знак. Він у свою чергу впав на 47-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП постраждала жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності