У Золочівському районі затримали чоловіка, який вбив кухонним ножем односельчанина

У Золочівському районі затримали чоловіка, який вбив кухонним ножем односельчанина

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років

8 серпня в одному зі сіл Золочівського району поліцейські затримали чоловіка, який вбив 22-річного односельчанина.

Про це пише поліція Львівської області.

8 серпня близько опівночі на оперативну лінію 102 подзвонила місцева мешканка та повідомила, що поблизу свого будинку на дорозі вона виявила тіло вбитого хлопця.

На місце події вирушили слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Золочівського районного відділу поліції.

Правоохоронці швидко встановили особу вбитого та вбивці — ним виявився 61-річний господар місцевого дачного господарства.

Встановили, що чоловік посварився з молодиком та вдарив його кухонним ножем у груди. Від отриманих травм 22-річний хлопець помер на місці.

Наразі вбивцю затримали, скоро суд обере йому запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Львівщині суд виніс вирок чоловіку, який убив ножем співмешканку ще в лютому цього року. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності