• Головна
  • Новини Львівщини
  • Чи готові школи Дрогобича до очного навчання та яка країна передала Львову 40 тонн гуманітарки: головні новини Львівщини за 7 серпня

Чи готові школи Дрогобича до очного навчання та яка країна передала Львову 40 тонн гуманітарки: головні новини Львівщини за 7 серпня

Чи готові школи Дрогобича до очного навчання та яка країна передала Львову 40 тонн гуманітарки: головні новини Львівщини за 7 серпня

Найкращим медичним закладом освіти України визнали львівський виш

  • Освітні установи Дрогобича на 100% готові до початку очного навчання з 1 вересня. Про це повідомив керівник відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міськради Віталій Вовків. За його словами, завершили огляд усіх навчальних закладів Дрогобича, Стебника та територіальної громади. Кожну з освітніх установ оглянула спеціальна комісія, у складі якої були представники ДСНС. Усі вони підписали акти готовності навчальних установ до старту нового навчального року. Таким чином 100% освітніх закладів готові до офлайн-навчання з початком вересня.
  • Львів отримав 40 тонн гуманітарної допомоги від Об’єднаних Арабських Еміратів, яку прийняла команда Інституту міста. ОАЕ передали засоби догляду та гігієни для дітей і дорослих. Продукцію розподілять між прихистками для вимушено переміщених українців.
  • Найкращим медичним закладом освіти України визнали Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького. Обирали серед 250 навчальних закладів. Львівський національний університет ім. Івана Франка став найкращим закладом вищої освіти у Західному регіоні.
  • У Львові діти військових можуть отримати кошти на оздоровлення. Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій приймає документи для надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників АТО/ООС. Також це стосується дітей постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні.
  • 32-річний львів’янин Віталій Вергелес виборов бронзову медаль на чемпіонаті світу з веслування на байдарках та каное. Подія відбулася днями у Канаді.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності