У Стрийському районі запрацювали 11 релокованих підприємств

У Стрийському районі запрацювали 11 релокованих підприємств

На стадії запуску перебувають ще 6 релокованих бізнесів

У Стрийському районі на Львівщині запрацювали 11 підприємств, які переїхали до області з інших регіонів.

Про це 5 серпня повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

За 5 місяців повномасштабної війни на Стрийщину переїхали 23 підприємства. 11 вже відновили свою діяльність на новому місці, на стадії запуску перебувають ще 6. Крім того, інші 6 підприємств орендують склади для зберігання продукції та виробничих потужностей.

Найбільше компаній, релокованих на територію Стрийського району, працюють у галузі легкої промисловості, металообробки, торгівлі, а також харчової і хімічної промисловості.

"Стрийська районна військова адміністрація, як і всі РВА Львівщини, всіляко підтримує та допомагає релокованим підприємствам, а саме: сприяє у підборі місця розташування для потужностей виробництва, допомагає з перевезенням на нову локацію та з розселенням працівників, здійснює пошук нових співробітників та підтримку у відновленні логістики, закупівлі сировини і пошуку ринків збуту", — кажуть у Львівській ОВА.

Там додають, що також на Стрийщині проводять консультації щодо фінансової підтримки згідно з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану та підтримки фінансування мікро-, малого та середнього підприємництва України за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9".

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності