• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ремонт автодороги та відкриття відділення онкогематології: головні новини Львівщини за 1 серпня

Ремонт автодороги та відкриття відділення онкогематології: головні новини Львівщини за 1 серпня

Ремонт автодороги та відкриття відділення онкогематології: головні новини Львівщини за 1 серпня

Розповідаємо про важливі новини за добу на Львівщині

  • У дитячій лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова запрацювало відділення онкогематології та імунології. У цьому відділенні рятуватимуть дітей з онкопатологією. Вже розгорнули 30 ліжок у палатах підвищеного комфорту для стаціонарного лікування найменших пацієнтів. У відділенні лікуватимуть діток із доброякісною та злоякісною патологією крові і лімфатичної системи (лейкемії, лімфоми, анемії, тромбоцитопенії), злоякісними новоутвореннями нирок, печінки та інших локалізацій, імунологічними захворюваннями та вродженими імунодефіцитами.
  • 1 серпня розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140808 (Львів — Луцьк) — Полонична. Відновлюватимуть ділянку від державної автодороги Н-17 Львів — Радехів — Луцьк до села Тартак Червоноградського району. Загалом запланували відремонтувати понад кілометр покриття зазначеної дороги. Ремонтні роботи здійснюються в межах експлуатаційного утримання за рахунок коштів обласного бюджету.
  • За тиждень з 25 до 31 липня інспектори з паркування у Львові евакуювали 74 транспортні засоби. Інспектори з паркування виписали 6 715 штрафів за порушення правил зупинки/стоянки транспортних засобів. Загальна сума штрафів за тиждень склала 2 766 480 гривень.
  • У пункті пропуску “Краківець” відновили рух легкових автомобілів. Зокрема, відновили рух легкових автівок на виїзд до Польщі. Для перетину кордону легковими авто тут встановили 6 павільйонів прикордонно-митного контролю та облаштували накриття для комфортного перетину кордону громадянами. Облаштування термінала для пропуску пасажирських автобусів ще триває. Про відновлення руху автобусів на виїзд до Польщі прикордонна служба повідомить додатково.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності