27 шкіл Дрогобицької громади готові до очного навчання

27 шкіл Дрогобицької громади готові до очного навчання

Комісія провела обстеження 31 навчальної установи міста та навколишніх сіл

27 освітніх закладів Дрогобича та територіальної громади готові до очного навчання з 1 вересня.

Таку інформацію 1 серпня озвучив на щотижневій оперативній нараді керівник відділу освіти Дрогобицької міської ради Віталій Вовків.

За словами головного освітянина міста, було створено спеціальну комісію для обстеження укриттів при навчальних установах міста та громади. До складу комісії обов’язково входили представники ДСНС.

Комісія провела обстеження 31 навчальної установи міста та навколишніх сіл. За результатами комісії встановлено, що 27 освітніх закладів можуть з 1 вересня очно розпочати навчання. Натомість чотири навчальні установи, швидше за все, новий навчальний рік розпочинатимуть онлайн. Йдеться про школи територіальної громади, оскільки там є проблеми з укриттями.

"Зазвичай у сільській місцевості більшість шкіл розташовані неподалік церков. Якщо храм має належне укриття, можна звернутись до отців із проханням, щоб навчальна установа мала змогу користуватися цим укриттям —  таким чином діти матимуть змогу очно, а не онлайн відвідувати навчальний процес у школах", — резюмував міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Читайте також: 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності