• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львові знесуть незаконну забудову, а в області облаштують житло для переселенців: головні новини Львівщини за добу

У Львові знесуть незаконну забудову, а в області облаштують житло для переселенців: головні новини Львівщини за добу

У Львові знесуть незаконну забудову, а в області облаштують житло для переселенців: головні новини Львівщини за добу
  • Фахівці Центру серця та судин Першого медоб’єднання Львова вперше на заході України провели успішну трансплантацію стовбурових клітин  методом Putting Stem Cell to epicardium. Відомо, що успішну операцію для 69-річного мешканця Тернопільщини, який страждає на серцеву недостатність, вдалось провести з допомогою французького кардіохірурга Філіпа Менаше.
  • На Львівщині з’явиться ще одне постійне житло для вимушених переселенців. Обладнають нове житло в селі Неслухів Новояричівської громади. У будівлі буде 30 мініквартир для українських родин, які втратили оселю через бойові дії. Роботи триватимуть до 1 листопада, а загальна вартість реконструкції становить 17 мільйонів гривень.
  • Від початку функціонування ринку землі з 1 липня 2021 року вартість одного гектара сільськогосподарського призначення на Львівщині є однією із найдорожчих в Україні. Водночас за кількістю укладених угод на продаж земельних ділянок область суттєво поступається іншим регіонам. Відомо, що найбільше транзакцій із землею проведено у Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях, а найменше — в Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях.
  • Львівський окружний адміністративний суд ухвалив знести недобудовану двоповерхову будівлю на вулиці Опришківській, 2, яку збудували без жодних дозвільних документів. Відомо, що позов до суду подала міська Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю. Якщо рішення суду не виконає підприємиця, яка почала незаконне будівництво, то його реалізують виконавчі органи.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності