У Золочівському районі використають дрони для польових робіт

У Золочівському районі використають дрони для польових робіт

Дрони літатимуть у денний час із дотриманням чинного законодавства

З 30 до 31 липня у Буській громаді Золочівського району Львівщини будуть відбуватись роботи з біозахисту рослин, під час яких застосують дрони.

Про це повідомляють у Буській міській раді.

Відомо, що внесення засобів захисту рослин (трихограми) відбуватиметься на поля населених пунктів Ожидів та Закомар'я, які перебувають в обробітку ТзОВ "Барком".

"Внесення засобів буде проводитись за допомогою дронів у денний час з дотриманням норм і вимог чинного законодавства", — інформують там.

Зазначають, що на період воєнного стану польоти дронами на території Львівської області суворо заборонені. Проте з огляду на узгодження польових робіт зі всіма відповідними структурами, мешканцям громади, які помітять удень безпілотники, не варто хвилюватися чи панікувати.

Довідково:Трихограма — комаха-ентомофаг, яка є природним рішенням боротьби зі шкідниками. Її розведенням займаються наші біолабораторії, які мають великий досвід та необхідне обладнання для виготовлення якісної продукції. Використовується для органічного землеробства та з метою економії на дорогих пестицидах. 

Нагадаємо, у Польщі розпочався збір коштів на безпілотники-камікадзе Warmate польського виробництва для України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності