Мешканцю Стрийщини дали 15 років за сексуальне насильство

Мешканцю Стрийщини дали 15 років за сексуальне насильство

Чоловіка звинувачують у насиллі над дружиною та малолітнім племінником

51-річного мешканця Стрийського району Львівської області засудили до 15 років за домашнє та сексуальне насильство. Окрім систематичного терору проти дружина й тестя, його визнали винним у багаторазовому сексуальному насильстві.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської обласної прокуратури.

Відомо, що з червня 2019 року до серпня 2020 року засуджений регулярно спричиняв безпричинні конфлікти з дружиною і тестем, під час яких ображав потерпілих, погрожував їм фізичною розправою, принижував людську честь та гідність, завдав систематичних фізичних та психологічних страждань.

"Окрім цього, засуджений у період часу з листопада 2019 по червень 2020 року, погрожуючи фізичною розправою, неодноразового вчиняв дії сексуального насильства", — зазначають у прокуратурі.

Відомо, що окрім дружини, жертвою сексуального насильства зловмисника був його неповнолітній племінник. Відтак, після набрання вироком законної сили дані про обвинуваченого будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Зауважимо, що сам зловмисник свою вину за всіма пунктами не визнав.

Нагадаємо, за 6 місяців цього року до поліцейських Львівщини надійшло 7675 звернень за фактами домашнього насильства. У 529 випадках жертвами стали діти.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності