Ковід на Львівщині: хворих стає більше

Ковід на Львівщині: хворих стає більше

Основну частку — 43,6% усіх випадків — зареєстровано у Львівському районі

На Львівщині від 11 до 24 липня зареєстрували 117 підтверджених випадків COVID-19. Упродовж останніх двох тижнів у Львівській області спостерігається ріст захворюваності на ковід у 2,4 раза.

Про це повідомила головний санітарний лікар Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

Основну частку — 43,6% усіх випадків — зареєстровано у Львівському районі, 18,8% — у Стрийському районі, в Золочівському — 17,9%.

До того ж, перевищення середньообласного показника захворюваності зареєстровано у Золочівському районі — на 175,52%, Стрийському — на 43,84% , Червоноградському — на 10,34%.

"В Європі повідомляють про циркуляцію штаму Омікрон В А.4 та В А.5. Чи він є у нас? Остаточної відповіді ще не маємо, але маємо припущення. Чим небезпечний — висока заразність", — повідомила Іванченко-Тімко.

Загалом на Львівщині за період пандемії зареєстровано 307735 підтверджених випадків COVID-19, померли 6704 особи, одужали — 300 794.

Нагадаємо, під час війни від ворожих обстрілів страждають не лише військові об’єкти України, а й цивільна інфраструктура. Так, можуть бути зруйновані каналізаційні та інші очисні споруди міст, що збільшує ризик поширення вірусу поліомієліту.

Більше про те, в чому небезпека розповсюдження цього захворювання та як йому запобігти, читайте в матеріалі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності