• Головна
  • Новини Львівщини
  • 75 тисяч гривень, щоб вступити на бюджет: правоохоронці затримали директора коледжу на Львівщині, який взяв хабар

75 тисяч гривень, щоб вступити на бюджет: правоохоронці затримали директора коледжу на Львівщині, який взяв хабар

75 тисяч гривень, щоб вступити на бюджет: правоохоронці затримали директора коледжу на Львівщині, який взяв хабар

Поліція затримала директора одного із коледжів Львівщини, який отримав хабар за зарахування абітурієнта на державну форму навчання.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Щоб допомогти вступити неповнолітньому абітурієнту на бюджетну форму навчання до одного з червоноградських фахових коледжів, директор закладу забажав 75 тисяч гривень.

У п'ятницю, 22 липня, правоохоронці затримали зловмисника "на гарячому" у службовому кабінеті, коли той отримував кошти.

"Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України", — йдеться в повідомленні.

Директору загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також буде прийнято рішення щодо відсторонення керівника навчального закладу від займаної посади.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Львівській області правоохоронці викрили організаторів каналу незаконного переправлення чоловіків за кордон. За свої послуги зловмисники брали 11 тис. дол.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності