Бродівська бригада ЗСУ на Львівщині отримала нову символіку

Бродівська бригада ЗСУ на Львівщині отримала нову символіку

Мова про окрему бригаду армійської авіації, яка базується у Львівській області

Воїни 16-ї окремої бригади армійської авіації "Броди" отримали особливий нарукавний знак, який вирізнятиме їх з поміж інших військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це повідомили у Бродівській міській раді.

На новій емблемі військової частини, що спеціалізується на ремонті та обслуговуванні спецтехніки, зображено окрилену шестерню і лілею, яка прикрашає знамено місто Броди. Золота окрилена шестерня у поєднанні з поділом щита символізує інженерну майстерність, професіоналізм, пильність та відданість військовій справі особового складу частини. А срібна геральдична лілея вказує на розташування авіаційної бригади.

Кольори, в яких виконано нарукавний знак (чорний, оливковий зелений, срібний та золотий), притаманні технічним підрозділам та армійській авіації Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як зазначив командир бригади армійської авіації полковник Бардаков, новий нарукавний знак – це те, що буде радувати око та надихати на роботу.

"Якщо за роботу беруться представники авіаційної бази – це все якісно та надійно. Техніка вчасно обслужена, відремонтована і відновлена. Особовий склад справляється з усіма завданнями, витягує техніку з найважчих, недоступних місць", – зауважив він.

Довідково 16-та окрема бригада армійської авіації "Броди" — з'єднання армійської авіації Сухопутних військ України. Бригада базується в місті Броди Львівської області. Підпорядковується безпосередньо командуванню Сухопутних військ України.

Нагадаємо, у квітні в Бродах попрощались з загиблим екіпажем гвинтокрилу Мі-8, який збили росіяни під час битви за Київ. Від початку повномасштабного російського вторгнення бродівська бригада втратила два бойових гелікоптери та 5 військових авіаторів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності