• Головна
  • Новини Львівщини
  • Військові 103-ї окремої бригади Сил тероборони ЗСУ отримали дві системи "Starlink" від Львівського ІТ Кластеру

Військові 103-ї окремої бригади Сил тероборони ЗСУ отримали дві системи "Starlink" від Львівського ІТ Кластеру

Військові 103-ї окремої бригади Сил тероборони ЗСУ отримали дві системи "Starlink" від Львівського ІТ Кластеру

Високошвидкісний інтернет використовуватимуть для виконання військових завдань

У Львівській ОВА передали військовослужбовцям 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ термінали "Starlink". Дві системи високошвидкісного інтернету закупив Львівський ІТ Кластер.

Про це повідомляє ЛОВА.

Львівський ІТ Кластер спільно з Львівською ОВА уже передав понад 400 терміналів "Starlink" на потреби ЗСУ та для забезпечення критичних об'єктів Львівщини й інших областей.

"Вкотре висловлюємо вдячність Львівському ІТ-кластеру за допомогу нашим військовим та об'єктам критичної інфраструктури у цей складний для України час. Спільними зусиллями влади, громадян та відповідального бізнесу щодня наближаємо нашу перемогу", — зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Також ІТ-спільнота та Львівська ОВА спільно реалізовують проєкти "SKY" та "Vision". Перший допомагає ПвК "Захід" оперативніше реагувати на об’єкти в небі. А з допомогою проєкту "Vision" правоохоронці швидше розкривають злочини, виявляють та знешкоджують ДРГ-групи.

Нагадаємо, український письменник Сергій Жадан провів благодійний літературний вечір у Львові, на якому вдалося зібрати близько 600 000 грн для ЗСУ.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності