У Львові безкоштовно консультуватиме відомий пластичний хірург з Туреччини

У Львові безкоштовно консультуватиме відомий пластичний хірург з Туреччини

Прийом проводиться за попереднім записом

З 25 до 30 липня у Львові можна буде проконсультуватися у відомого пластичного хірурга з Туреччини професора Хакана Агіра.

Про це повідомляє Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Провідний фахівець із пластики разом із хірургами Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру проводитимуть безкоштовні консультації та оперуватимуть пацієнтів із вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

"Наш друг Хакан Агір уже не вперше приїжджає до Львова — минулого року за 5 днів його візиту ми провели понад 15 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України. Цього разу ми плануємо допомогти не лише маленьким пацієнтам, але й дорослим, які звернуться по допомогу", — зауважив завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Андрій Кузик.

Прийом проводиться за попереднім записом. Записатись на консультацію можна, заповнивши контактну форму.

Довідково:Хакан Агір — професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, доктор медичних наук. Член європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії — U. E. M. S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського суспільства голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та реконструктивної хірургії.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності