Жорстоко побив сокирою і втік: у Яворівському районі поліцейські затримали 56-річного нападника

Жорстоко побив сокирою і втік: у Яворівському районі поліцейські затримали 56-річного нападника

Медики діагностували в потерпілого перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження

На Львівщині 16 липня між двома мешканцями Яворівського району виник побутовий конфлікт. 56-річний мешканець одного зі сіл району прийшов у дім до свого 47-річного сусіда та під час сварки гість жорстоко побив господаря сокирою.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Нападник спричинив чоловіку тяжкі травми та втік з місця події. Медики діагностували в потерпілого перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження.

"Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції спільно зі співробітниками інших служб територіального підрозділу поліції встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід", — повідомляє поліція.

Слідчі Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За скоєне затриманому загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Львові судитимуть “смотрящого” колонії. Львівські прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо 23-річного мешканця Рівненщини.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності