Вилучили близько 350 нарковмісних рослин: на Львівщині триває операція "Мак"

Вилучили близько 350 нарковмісних рослин: на Львівщині триває операція "Мак"

Від початку відпрацювання на Львівщині поліцейські відкрили 52 кримінальні провадження через незаконні посіви снодійного маку та конопель

Вчора, 14 липня, у Буську Золочівського району поліцейські виявили на присадибній ділянці одного з домогосподарств посіви рослин снодійного маку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці вилучили близько 350 нарковмісних рослин та скерували їх на експертне дослідження.

"За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування", — інформує поліція.

Від початку відпрацювання на Львівщині поліцейські відкрили 52 кримінальні провадження за фактами незаконних посівів снодійного маку та конопель.

Довідково:  На Львівщині поліцейські проводять комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Мак", метою яких є виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин — снотворного маку та конопель, а також перекриття каналів їх надходження в незаконний обіг.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності