• Головна
  • Новини Львівщини
  • Жорстоко побив та вдарив лезом у шию: львівські поліцейські затримали мешканця Луганщини за підозрою у замаху на вбивство

Жорстоко побив та вдарив лезом у шию: львівські поліцейські затримали мешканця Луганщини за підозрою у замаху на вбивство

Жорстоко побив та вдарив лезом у шию: львівські поліцейські затримали мешканця Луганщини за підозрою у замаху на вбивство

Поранений перебуває в реанімації

Вчора, 14 липня, правоохоронці затримали чоловіка, який жорстоко побив та вдарив лезом у шию колегу по роботі. Поранений перебуває в реанімації.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

33-річний мешканець Луганщини, який тимчасово проживає у Львові, разом з 56-річним місцевим жителем проводили ремонт у квартирі в одному з будинків на вулиці Топольній — монтували сходи.

"Близько 15:00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого та завдав йому удару лезом у ділянку шиї, після чого втік з місця події", — інформує поліція.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно у Львові поліцейські затримали грабіжника.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності