У Бродах поховали полеглого захисника Андрія Щудла

У Бродах поховали полеглого захисника Андрія Щудла

Воїн служив у ЗСУ з 2014 до 2020 року, та з початком вторгнення добровільно пішов на фронт

12 липня у місті Броди на Львівщині попрощалися з українським воїном Андрієм Щудлом. Загиблий Герой захищав Україну в лавах львівської 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Про це повідомили у Бродівській міській раді.

Відомо, що Андрій Володимирович Щудло народився 17 березня 1983 року. В лавах королівської бригади захищав Україну в боях з російськими окупантами під час проведення АТО/ООС у 2014-2020 роках. Після закінчення контракту у 2020 році планував цивільне життя, але після 24 лютого вже не міг залишатися вдома і повернувся до війська, щоб застосувати свій бойовий досвід, допомогти побратимам у важких боях.

Андрій Щудло загинув у бою 3 липня. Кортеж з тілом воїна громада Бродів зустріла на колінах. Чин похорону відбувся у греко-католицькій церкві Пресвятої Трійці. Поховали захисника з військовими почестями на центральному міському кладовищі Бродів. Почесна варта салютувала полеглому воїну на його останньому шляху.

Нагадаємо, завтра, 13 липня, Львів прощатиметься з Героєм Олександром Владимиром, який загинув у бою, захищаючи Батьківщину.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності