Туристична табличка у Дрогобичі та незаконний газопровід: головні новини Львівщини за 11 липня

Туристична табличка у Дрогобичі та незаконний газопровід: головні новини Львівщини за 11 липня

У Львові "замінували" вокзал, повідомлення виявилося фальшивим

  • У місті Дрогобичі на Львівщині комунальники відновили туристичну табличку “Мамо, я у Дрогобичі” на площі Замкова Гора, яку нещодавно зламав п’яний перехожий. Подія трапилась в останній день червня. Серед білого дня чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, накинувся на табличку та зламав її.
  • Через роботи на газорозподільній станції “Яворів” тимчасово не буде газу у 12 населених пунктах Львівської області. Подачу газу до населених пунктів припинять з 09:00 у середу, 13 липня. Тимчасово не буде газопостачання у низці населених пунктів (список за посиланням).
  • На Львівщині в управління держави передали 12 кілометрів недобудованого газопроводу, на будівництві якого в розтраті бюджетних коштів підозрюють голову однієї зі сільських громад півночі області.
  • У Львові поліцейські перевірили повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу — вибухонебезпечних предметів не виявили. Через фальшиве повідомлення довелося евакуювати близько 200 людей.
  • Церква на Сихові у Львові, яка належала до Української православної церкви так званого Московського патріархату (УПЦ МП), перейшла до Православної Церкви України. Очільник області Максим Козицький погодив перехід церкви до Львівсько-Сокальської єпархії ПЦУ.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності