На Львівщині мама захисника "Азовсталі" зібрала 18 тис. грн для потреб ЗСУ

На Львівщині мама захисника "Азовсталі" зібрала 18 тис. грн для потреб ЗСУ

Стрийська волонтерка Оксана Гуда виставила на аукціон власні картини, аби зібрати кошти для допомоги війську

У місті Стрию на Львівщині 9 липня в рамках відзначення Дня родини відбувся мистецький проєкт "Україні потрібна сила, щоб латати душі і крила". З-поміж інших участь у ньому взяла місцева волонтерка Оксана Гуда, син якої перебуває в російському полоні разом з іншими захисниками "Азовсталі".

Про результати благодійного проєкту повідомили у Стрийській районній державній адміністрації.

Ідейником та організатором заходу є Стрийський районний гуманітарний штаб "Клаптик Надії". Як зазначають у Стрийській РВА,  свої мистецькі вміння жінка, відома перш за все як активна волонтерка, не надто афішувала. Та після того, як вона наважилася взяти участь у благодійному проєкті, її картини охочі купували гості заходу.

"Роботи Оксани Гуди купували з неймовірним задоволенням. Організаторам благодійного дійства вдалося зібрати кошти в сумі понад 18 тисяч гривень, які використають на потреби ЗСУ", - зазначають у Стрийській РВА.

Нагадаємо, у списку на останній обмін полоненими, що відбувся 29 червня, була лише одна жінка-військовослужбовець. Наразі в полоні залишається дуже багато жінок-медиків, які виконували бойові завдання на території гарнізону “Маріуполь”.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності