Незаконний газопровід на Львівщині передали в управління державі

Незаконний газопровід на Львівщині передали в управління державі

Як стверджує прокуратура, голова сільради освоїв на будівництві газогону 2,5 млн гривень

На Львівщині в управління держави передали 12 кілометрів недобудованого газопроводу, на будівництві якого в розтраті бюджетних коштів підозрюють голову однієї зі сільських громад півночі області.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Відомо, що недобудований газопровід згідно з рішенням суду переданий в управління АРМА (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами).

За даними слідства, голова сільської ради був свідомий того, що підвідний газопровід до сіл територіальної громади був збудований декілька років тому. Проте він ініціював тендер на аналогічне будівництво та уклав договір з будівельною компанією.

[caption id="attachment_40095" align="aligncenter" width="1024"] Фото ілюстративне
Джерело - Львівгаз[/caption]

Надалі виявилось, що чоловік підписав акти виконання фактично невиконаних робіт, внаслідок чого бюджет громади втратив 2,5 млн гривень. Рішенням слідчого судді накладено арешт на незавершене будівництво підвідного газопроводу середнього тиску та передано вказаний об'єкт в управління АРМА.

Нагадаємо, у Львові судитимуть експосадовця управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації, який неправильно закупив медичне обладнання під час реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності