Учитель з Борислава став переможцем Всеукраїнського відбору "РодовідУчитель-2022"

Учитель з Борислава став переможцем Всеукраїнського відбору "РодовідУчитель-2022"

Викладач здобув перемогу в категорії "Базова середня освіта", предмет "Технології"

Учитель трудового навчання та основ здоров’я Бориславської державної гімназії Давид Кузьмич став переможцем Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору "РодовідУчитель-2022". Викладач здобув перемогу в категорії "Базова середня освіта", предмет "Технології".

Про це повідомляє Бориславська міська рада.

Урочисте нагородження переможців Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору відбулося 7 липня. Загалом участь у конкурсі взяли 313 вчителів початкових класів та вчителів, які викладають навчальні предмети на рівні базової середньої освіти.

"Під час випробувань освітяни представляли свої здобутки та давали поради колегам щодо організації дистанційного навчання, наводили приклади використання міжпредметних зв’язків і формування емоційно сприятливого середовища під час дистанційного навчання. А вже у фіналі 88 учасників представили на розгляд експертної ради три уроки в дистанційній формі", — розповідають у міськраді.

За результатами серед фіналістів обрали 20 переможців, серед яких і вчитель Давид Кузьмич. Йому вручили диплом переможця, подяку Міністерства освіти й науки України за високі досягнення у вихованні учнівської молоді та перемогу у Всеукраїнському освітньо-методологічному відборі "РодовідУчитель-2022", а також грошову премію від ГО "РОДОВІДсвіт". Крім того, кожен вчитель отримає пропозицію у співпраці з дистанційною РОДОВІДшколою, де педагоги зможуть впровадити свої новації та доробки задля навчання українських школярів в Україні та світі.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності