24-та бригада з Львівщини знищила російську колону (відео)

24-та бригада з Львівщини знищила російську колону (відео)

Близько 15 російських танків та БМП накрила артилерія королівської бригади

Артилерія львівської 24-ї окремої механізованої бригади короля Данила Галицького знищила колону російської бронетехніки у бою в Луганській області.

Відео прицільного удару по ворожій бронетехніці оприлюднили на сторінці 24 ОМБР у соцмережі Facebook.

"На відео – півтора десятки російських танків та БМП на Луганщині, яких накриває наша арта. Цю колону спочатку зупинили, а в подальшому знищили", – зазначають у 24-й бригаді.

Зауважимо, що від початку повномасштабного російського вторгнення львівська 24-а бригада виконує бойової завдання на одній з найважчих ділянок фронту у Луганській області. Ротація бригади у зону бойових дій розпочалась ще минулого року.

Бригада брала участь у важких боях за місто Попасна проти переважаючих сил ворога, де зокрема знищила велику частину військ російської 150-ї мотострілецької дивізії. Під час одного з штурмів російських десантників внаслідок вмілих дій воїнів бригади вижило лише 7 окупантів з поміж усіх, хто пішов в наступ.

Нагадаємо, 6 червня президент Володимир Зеленський особисто вручив нагороди сімом воїнам 24-ї “королівської” бригади” безпосередньо у зоні бойових дій, в районі міста Соледар на Донеччині.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності