У Стрию попрощались з 27-річним полеглим воїном

У Стрию попрощались з 27-річним полеглим воїном

Іван Баранич загинув на Донеччині

У місті Стрий на Львівщині учора, восьмого липня, попрощались з 27-річним Іваном Бараничем. Український захисник загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання.

Про поховання загиблого Героя повідомили у Стрийській міській раді.

Відомо, що парастас за полеглим воїном відбувся шостого та сьомого липня. Поховали Івана Баранича у п'ятницю в храмі святих Ольги та Володимира. Оскільки до служби Збройних силах захисник працював рятувальником, похоронну процесію супроводжувала пожежна машина та навіть квадроцикл, на якому Іван рятував у горах людей.

Незадовго до смерті Іван Баранич був нагороджений Указом Президента України №391/2022 "За мужність" ІІІ ступеня. Та нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ "За взірцевість у військовій службі" ІІІ ступеня від 15.03.22.

27-річний хлопець був старшим стрільцем 1-го десантно-штурмового батальйону в/ч А0284. Родом зі Стрия, навчався у школі №8. У лавах ЗСУ Іван Баранимч служив з червня 2021 року. В ранньому дитинстві трагічно втратив обох батьків, вихованням онука займалася бабуся.

Нагадаємо, на ділянці фронту у Донецькій області в бою з російськими окупантами загинув 32-річний воїн Петро Антоник з Дрогобицького району Львівщини.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності