У Центрі зайнятості розповіли, кому на Львівщині пропонують найвищу зарплату

У Центрі зайнятості розповіли, кому на Львівщині пропонують найвищу зарплату

За інформацією Львівського обласного центру зайнятості найвищу заробітну плату пропонують водію автотранспортних засобів у Пустомитах, а саме 50 тисяч грн.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

"Претендент займатиметься міжнародними перевезеннями вантажів автомобілями марки RENO, SCANIA, контролюватиме навантаження/розвантаження, доглядатиме за технічним станом фури", - йдеться у повідомленні.

Близько 45 тисяч грн пропонують машиністу автомобільного крана в Мостиськах. Йдеться про роботу на ЗІЛ 133 Г, вантажністю 3,8-10 тонн. Серед вимог – наявність посвідчення кранівника з відповідними категоріями, військового квитка, готовність до відряджень та ненормованого робочого дня.

Заробітну плату у розмірі 40 тисяч грн готові платити агроному-досліднику в Радехові за аналіз і обстеження сільгоспугідь господарства, розробку технічної карти посівів, проведення польових і лабораторних досліджень тощо. Обов’язкова вимога – вільне володіння англійською мовою.

"На 30 тис. грн можуть розраховувати декілька претендентів, зокрема машиніст установки самоклейних плівок, менеджер (управитель) зі збуту і слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (робота у Пустомитах), інженер з транспорту (Радехів), водій автотранспортних засобів (Кам’янка-Бузька), машиніст автогрейдера (Львів)", - розповідають у Львівській ОВА.

Також на Львівщині шукають машиніста механічного котла. Роботодавець пропонує офіційне працевлаштування та зарплату у розмірі 25 тисяч грн. Кандидат повинен знати тонкощі будови, технічну характеристику, правила експлуатації механічного котка, схеми трамбування ґрунту, норми витрат пально-мастильних матеріалів. Таку ж оплату пропонують агрономам (Самбір), водіям автотранспортних засобів (Львів, Пустомити) та інженерам-конструкторам (Пустомити).

"Від 20 до 24 тис. грн зможе заробити у Радехові інженер-програміст, у Львові – головний інженер на виробництві, начальник цеху, машиніст екскаватора або пивовари (без досвіду роботи, вимога – підіймання мішків з солодом вагою 45 кг, організований довіз працівників), у Пустомитах – оператори-термісти на автоматичних лініях або машиніст екскаватора, у Бориславі – соціальний менеджер, у Червонограді – помічник майстра (ткацькі верстати та в’язальні машини), у Буську – тракторист, Бродах і Радехові – інженери з охорони праці, у Кам’янці-Бузькій – директор фінансовий", - додають у ЛОВА.

Окрім того, на зарплату від 20 до 24 тисяч грн шукають лікарів різного профілю у Червонограді, Жовкві, Яворові, Буську, Старому Самборі, Кам’янці-Бузькій та Львові.

Читайте також: 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності