У цьогорічному експортному каталозі Львівщини представлено 300 підприємств

У цьогорічному експортному каталозі Львівщини представлено 300 підприємств

300 підприємств Львівської області представили у цьогорічному експортному каталозі.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Сьогодні, 8 липня, відбулась презентація каталогу "Експортний потенціал Львівщини 2022". У ньому підприємці області представляють свою продукцію.

"Каталог видано двома мовами — українською та англійською. Цьогоріч на сторінках видання представили 300 підприємств Львівщини різних галузей промисловості: будівельна, деревообробна, легка, машинобудівна, меблева, металообробна, поліграфічна, харчова, хімічна промисловість. Також у нове видання додали ще одну галузь — послуги", — розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Цьогорічне видання виходить лише в онлайн форматі. Ознайомитися з каталогом можна за посиланням.

Поширення каталогу серед міжнародних партнерів підвищує можливість доступу підприємств області на зовнішні ринки.

"Ми запрошуємо підприємства, орієнтовані на експорт, презентувати свою діяльність і таким чином розширювати можливості для подальшого розвитку", — зазначила керівниця сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської ОВА Вероніка Бурда.

Експортноорієнтовані компанії Львівщини можуть подати заявку на розміщення інформації у наступних редакціях. Анкета-заявка доступна за посиланням.

Разом з анкетою необхідно також надіслати до сектору з питань підтримки експорту 4-6 якісних фотографій, які виготовляє компанія, фото самого підприємства та логотип. Пошта: [email protected]. Контактний телефон: +380 (68) 143 04 42.

Читайте також: 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності