• Головна
  • Новини Львівщини
  • "ТНТ", "Россия 24" і "РТР Планета": у курортному селищі на Львівщині в готелі показували російські програми

"ТНТ", "Россия 24" і "РТР Планета": у курортному селищі на Львівщині в готелі показували російські програми

"ТНТ", "Россия 24" і "РТР Планета": у курортному селищі на Львівщині в готелі показували російські програми

На Львівщині, у курортному селищі Східниця в готелі "Вілла Алеся" транслювали російську пропаганду. Відвідувач готелю поскаржився на те, що в закладі транслюють заборонені на території України телепрограми "НТВ МИР", "ТНТ", "Россия 24" і "РТР Планета".

Про це повідомляє Нацрада з питань телебачення та радіомовлення.

Працівник Національної ради України у Львівській області спільно з фахівцями Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України промоніторили програми в готельному номері.

"Серед телеканалів, які мали змогу переглядати відвідувачі готелю, були російські "НТВ МИР" і "ТНТ", а також низка інших програм, які не внесені до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України", — йдеться в повідомленні.

Ретрансляцію цих програм припинили після перевірки та профілактичної бесіди з керівництвом готелю.

Нагадаємо, на Львівщині запустили гарячу лінію для боротьби з російськомовним культурним продуктом. Назвали її “Львівщина без мови окупанта”. Працює гаряча лінія на платформі Facebook. Тут кожен житель області зможе фіксувати порушення мораторію.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності