У Центрі зайнятості розповіли про найбільш затребувані професії на Львівщині

У Центрі зайнятості розповіли про найбільш затребувані професії на Львівщині

У ТОП-10 професій, що мають найбільший попит у Львівській області, увійшли швачки, водії, кухарі, продавці, продавці-консультанти, касири, оператори автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, двірники, електромонтери, слюсарі.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Загалом від початку повномасштабної війни в Україні до базових центрів зайнятості та філій Львівського обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулося 12 686 безробітних. Зокрема, працевлаштували 5 823 людини, з них майже 500 – переселенці.

Усі охочі працевлаштуватись можуть отримати необхідну інформацію з питань працевлаштування на офіційних інтернет-ресурсах державної служби зайнятості, а саме на сайтах:

Також інформацію щодо працевлаштування можна отримати на вебсторінці Львівського обласного центру зайнятості та профілі ЛОЦЗ у Facebook.

Окрім того, у департаменті освіти та науки Львівської ОВА надали перелік закладів освіти, де можна здобути освіту за професією швачки, водія автотранспортних засобів, кухаря, продавця продовольчих товарів та слюсаря з ремонту транспортних засобів. З переліком закладів освіти можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності