У Трускавці заборонили роботу вокзалів, ринків і магазинів під час повітряної тривоги

У Трускавці заборонили роботу вокзалів, ринків і магазинів під час повітряної тривоги

Міський голова Трускавця видав доручення, яким забороняється робота вокзалів, ринків та магазинів під час повітряної тривоги.

Про це повідомляють у Трускавецькій міській раді.

Так, у рішенні зазначено:

Всім власникам торгівельних та розважальних закладів, керівникам промислових та продуктових ринків, залізничного вокзалу на станції Трускавець, автостанції, закладам з масовим перебуванням людей незалежно від форми власності та підпорядкування Трускавецької міської територіальної громади:

  • обов’язково дотримуватись встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги;
  • терміново припиняти роботу відповідного закладу та провести евакуацію відвідувачів та пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття).

Окрім того, під час повітряної тривоги власникам закладів харчування та торгівлі також необхідно припинити роботу. Голови ОСББ та мешканці житлових будинків повинні залишити житлові приміщення та укритися в найпростіших укриттях.

Таке рішення міська рада прийняла через трагедію, яка сталась 27 червня у Кременчуці. Тоді окупанти завдали ракетного удару по ТЦ "Амстор". Повідомлялось, що у той час там перебували близько 1000 людей. Під завалами виявили 28 фрагментів тіл. Офіційно підтверджено 19 загиблих. Загалом внаслідок удару по ТРЦ “Амстор” 62 особи постраждали, 26 з яких були госпіталізовані.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності