На Львівщині попрощались з 20-річним воїном Романом Миськівим

На Львівщині попрощались з 20-річним воїном Романом Миськівим

Юнак родом з селища Поморяни на Золочівщині загинув під ворожим обстрілом

У селищі Поморяни Золочівського району Львівщини 4 липня попрощались з 20-річним Романом Миськівим. Юнак загинув на фронті 27 червня, потрапивши під російський обстріл.

Про це повідомив портал Zolochiv.net.

Труну з тілом загиблого Героя громада селища зустріла на колінах при в'їзді до Поморян. Чин похорону відбувся у старовинному дерев'яному храмі Собору Богородиці місцевої парафії Української греко-католицької церкви.

Як повідомляють у парафії селища Поморяни, юнак, якому виповнилось 20 років лише 13 квітня,  багато років був членом вівтарної дружини при храмі та надзвичайно доброю й чуйною людиною.

"Був вірним і щирим другом, гордістю і великою надією для своєї мами та рідних! Роман любив грати у футбол, завжди був головним ініціатором гри серед знайомих та друзів", - згадують про полеглого воїна земляки.

Роман Миськів здобув спеціальність інженера програмного забезпечення у коледжі міста Зборів на Тернопільщині. Після закінчення навчання 27 жовтня 2021 року, був призваний на строкову службу в місто Харків і 4 грудня 2021 року склав присягу. З початком бойових дій 24.02.2022 став на захист своєї батьківщини. Світла пам'ять полеглому воїну.

Нагадаємо, під артилерійським обстрілом ворога на Донеччині 30 червня загинув Роман Шутка, воїн львівської 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Галицького. Полеглий Герой був родом з гірського села Нижнє Синьовидне у Сколівській громаді Львівщини.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності