Міна, снаряди та граната: на Львівщині знайшли ще 4 застарілі боєприпаси

Міна, снаряди та граната: на Львівщині знайшли ще 4 застарілі боєприпаси

Усі знахідки належать до часів ІІ Світової війни

У Львівській області 3 липня знову виявили застарілі боєприпаси. Знайшли міну, артилерійські снаряди та гранату.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Так, поблизу села Двірці Червоноградського району у річці Свиня, на відстані 1 км від житлових будинків, знайшли протитанкову міну часів ІІ Світової війни.

Також поблизу села Хватів Золочівського району в лісі, на відстані 3 км від житлових будинків виявили 2 артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Крім того, поблизу села Лопушниця Самбірського району в лісі, на відстані 700 м від житлових будинків знайшли ручну гранату часів ІІ Світової війни.

"За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення", — кажуть у ДСНС.

Там додають, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, попри розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Тож у разі виявлення боєприпасів або предметів, які на них схожі, необхідно негайно повідомлять Службу порятунку "101".

Нагадаємо, у Львівській області піротехніки продовжують знищувати застарілі боєприпаси. Один із них місцеві знайшли під час прогулянки в лісі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності