Оновлений стадіон у Мостиськах та захворювання на дифтерію: головні новини Львівщини за 3 липня

Оновлений стадіон у Мостиськах та захворювання на дифтерію: головні новини Львівщини за 3 липня

У частини Дрогобицького району не буде води

  • У Мостиськах урочисто відкрили відреконструйований стадіон “Карпати”. Модернізували спортивний простір за кошти обласного бюджету та бюджету Мостиської територіальної громади. Вартість будівництва стадіону складала майже 9 млн грн, з них 6,8 мл грн виділили з обласного бюджету. На території комплексу відбудували бігові доріжки та, відповідно до європейських стандартів, розширили площу спортивного поля. Торік завершили основні будівельні роботи. Крім великого поля для занять футболом, тут облаштували й волейбольний майданчик.
  • У Львівській області впродовж останніх 2 тижнів зареєстрували 3 випадки підозри на дифтерію. Захворів один чоловік та дві жінки. Наразі двох осіб вже виписали із стаціонару, третя продовжує лікування.
  • Через ремонтні роботи Дрогобич і частина Дрогобицького району орієнтовно на 2 доби. 32 населених пункти Дрогобицького району відімкнуть від газопостачання вранці у вівторок, 5 липня. Список населених пунктів — за посиланням.
  • Від початку повномасштабного російського вторгнення зенітно-ракетний підрозділ повітряного командування “Захід” вразив 14 російських крилатих ракет, які цілили у Львівщину.
  • До дня родини та з нагоди свята Матері Божої Неустанної Помочі львів’ян запрошують на особливе дев’ятиденне моління на території Архикатедрального Собору св. Юра Української греко-католицької церкви.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності