У Мостиськах відкрили модернізований стадіон "Карпати"

У Мостиськах відкрили модернізований стадіон "Карпати"

Вартість будівництва стадіону складала майже 9 млн грн

У місті Мостиська урочисто відкрили відреконструйований стадіон "Карпати". Модернізували спортивний простір за кошти обласного бюджету та бюджету Мостиської територіальної громади.

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

"Цей стадіон — один з тих сотні проєктів, які ми спільно, в єдності реалізували на Львівщині. Я дякую кожному, хто долучився до його реалізації, кожному, хто щоденно стоїть за інтереси громади. Звісно, у громаді ще багато роботи, але Львівська ОВА завжди була, є і буде надійним партнером, другом, порадником громадам та тим її представникам, які працюють на розвиток. Я впевнений, що невдовзі ми здобудемо перемогу у боротьбі з ворогом і буде мир і буде ще сотні реалізованих проєктів для наших дітей, для наших громад", — сказав заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Вартість будівництва стадіону складала майже 9 млн грн, з них 6,8 мл грн виділили з обласного бюджету.

На території комплексу відбудували бігові доріжки та, відповідно до європейських стандартів, розширили площу спортивного поля. Торік завершили основні будівельні роботи. Крім великого поля для занять футболом, тут облаштували й волейбольний майданчик.

Додамо, що торік з обласного бюджету Львівщини на облаштування майданчиків та модернізацію спортивних споруд скерували майже 36 мільйонів гривень

Нагадаємо, у Стрию модернізували стадіон “Сокіл”. Його відкрили після капітального ремонту, на який витратили понад 30 млн гривень.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності