У Самборі попрощались з двома полеглими воїнами

У Самборі попрощались з двома полеглими воїнами

Загиблих захисників поховають у селах на Самбірщині, звідки вони родом

У місті Самбір на Львівщині попрощались з двома воїнами, яки загинули на фронті захищаючи Україну. Захисники Роман Дребот та Ігор Іжик загинули внаслідок артилерійського обстрілу в районі Вовчоярівка.

Про це повідомили у Самбірській міській раді.

Обоє полеглих захисників були родом з Боринської громади Львівщини, що у Самбірському районі. Траурний кортеж зустріли у Самборі на площі Пам'яті, присвяченій вшануванню пам'яті самбірчан, які брали участь у вагомих для України історичними подіях.

Відомо, що старший солдат Роман Дребот родом з гірського села Бітля, де проживає зокрема чимало галицьких бойків. Воїн загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі Вовчоярівка 25 червня.

Старший лейтенант Ігор Іжик загинув під ударом ворожої артилерії наступного дня після смерті побратима, в районі Вовчоярівки. Він був родом з села Штуковець, розташованого зовсім неподалік від Бітлі.

Обох воїнів поховають у рідній громаді.

Нагадаємо, у місті Городок на Львівщині 2 липня попрощались з полеглим воїном Петром Панасом. Батько 8 дітей, який добровільно пішов захищати Україну, був родом з села Братковичі, яке належить до Городоцької територіальної громади.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності