Стрийські поліцейські затримали "закладчика" наркотиків та психотропів

Стрийські поліцейські затримали "закладчика" наркотиків та психотропів

Він зробив 81 "закладку" у лісопосадці

У Стрию поліцейські затримали "закладчика" наркотиків та психотропів, повідомляє пресслужба обласної Поліції.

25-річний житель Трускавця, який перебував у розшуку за скоєння наркозлочинів, розповсюджував наркотичні та психотропні засоби "амфетамін", "марихуану" та "pvp", роблячи "закладки".

Зловмисника викрили правоохоронці спільно з учасниками добровільного формування територіальної громади Стрий-1 на залізничному вокзалі у Стрию. З собою він мав два пакунки - один із "марихуаною", інший - з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Неподалік кладовища, у лісопосадці, він зробив 81 "закладку" з забороненими речовинами — їх правоохоронці також виявили. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна", — йдеться в повідомленні.

Зловмисник затримали, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Червонограді поліцейські викрили та взяли під варту зловмисника, який розповсюджував “метадон".

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності