• Головна
  • Новини Львівщини
  • Де зловили зловмисників, які везли дівчат у сексуальне рабство та за що заплатить штраф Сергій Притула: головні новини Львівщини за добу

Де зловили зловмисників, які везли дівчат у сексуальне рабство та за що заплатить штраф Сергій Притула: головні новини Львівщини за добу

Де зловили зловмисників, які везли дівчат у сексуальне рабство та за що заплатить штраф Сергій Притула: головні новини Львівщини за добу
  • На Львівщині будкомпанія привласнила 500 млн грн з ремонту школи. За дінформацією слідства, в одному із міст Стрийщини школа-ліцей оголосила тендер на проведення робіт із капітального ремонту приміщення школи. За результатами якого із очолюваним підозрюваним підприємством було укладено договір.Зловмисник підробив документи, завищив дані щодо виконаних робіт та заволодів коштами у розмірі 540 тис. грн. Наразі тривають слідчі дії та вирішують питання про обрання запобіжного заходу та арешту на майно підприємства.
  • 43-річному мешканцю Львівської області правоохоронці повідомили про підозру. Він організував та курував злочинним угрупуванням, яке розкрадало військову гуманітарну допомогу вартістю близько 25 млн грн. Зловмисники організували протиправну схему ввезення в Україну амуніції нібито для потреб військовослужбовців та в подальшому продавали її, приваласннючи кошти.
  • На пункті пропуску “Краковець”, що веде до Польщі, правоохоронці разом з прикордонниками затримали злочинну банду, яка везли у сексуальне рабство за кордон двох дівчат. Зловмисників “вели” понад півроку. Як зазначають прикордонники, для вербування зловмисники шукавали дівчат віком до 30-ти років, приємної зовнішності, з неблагонадійних сімей та із скрутним матеріальним становищем, в основному із західних областей України.
  • В останній день червня синоптики зафіксували у Львові історичний температурний максимум — 34ºС тепла. Востаннє температурний рекорд зафіксували 28 років тому. Така спека пов’язана з малою кількістю опадів останніми місяцями у Львові. У травні випало лише 22% опадів від норми, а у червні – до 50% від норми.
  • Інспектори з паркування оштрафували у Львові Сергія Притулу. Інспектори кажуть, що побачивши штраф під лобовим склом, відомий гуморист подякував їм за роботу та спілкувався ввічливо. Притула пояснив, що не помітив відповідного знаку, але пообіцяв інспекторам оплатити штраф якнайшвидше.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності