Він пірнув та вже не виплив: на Золочівщині втопився юнак із Закарпаття

Він пірнув та вже не виплив: на Золочівщині втопився юнак із Закарпаття

Сьогодні, 29 червня, зранку в с. Бонишин Золочівського району трапилась трагедія. У місцевому озері потонув 19-річний хлопець. Юнак житель Рахова Закарпатської області. Відпочивав на водоймі з друзями. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівської області.

"Хлопець відпочивав з друзями на місцевому озері. Вирішив поплавати. Він пірнув та вже не виплив. Друзі намагались врятувати хлопця, але на жаль їм не вдалось", - кажуть рятувальники.

О 12:45 працівниками Львівської центральної рятувально-водолазної служби тіло юнака знайшли. Його витягнули на поверхню та передали працівникам поліції.

"Наголошуємо, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Забороняється лізти у воду на підпитку. Не варто запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах, не купайтесь наодинці", - наголошують в ДСНС.

Нагадаємо, вчора, 28 червня, водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи з озера на базі відпочинку “Козацький Хутір” в с. Модричі, витягли на берег тіло 48-річного чоловіка.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності