У Дрогобичі відкрили антивандальний спортивний майданчик

У Дрогобичі відкрили антивандальний спортивний майданчик

Вартість майданчика становить 200 тис. грн, які покрили коштом європейського гранту

У місті Дрогобич на Львівщині відкрили сучасний антивандальний спортмайданчик. З поміж інших, на святі побували й українці, які знайшли прихисток від російської агресії у дрогобицькому ліцеї імені Богдана Лепкого, де і відкрили майданчик.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Відомо, що спортивний комплекс на території ліцею складається з дев’яти вуличних антивандальних тренажерів. Кошти для реалізації проєкту виділили у рамках грантової програми на впровадження україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров’я". Окрім комунальної установи "Інститут Міста" важливу роль у втіленні ініціативи відіграла місцева громадська організація "Затишне місто".

За словами менеджера КУ «Інститут міста» Тараса Перхуна, заявником на майданчик виступила громадська організація "Затишне місто".

"Передісторія цього майданчика така – одна активна дрогобичанка подала проєкт на громадський бюджет міста Дрогобича. І ось зараз ми змогли його втілити в життя та маємо гарно облаштований спортивний майданчик для активностей молоді міста", — зазначив Тарас Перхун.

Окрім того, на заході побували також переміщені особи, які знайшли прихисток від російського вторгнення на території ліцею імені Богдана Лепкого.

"Серед нас є багато людей, які покинули рідні міста через наступ окупанта. Ми намагаємось забезпечити їм комфортні умови перебування у нашому рідному місті. І відкриття сьогодні спортивного майданчику свідчить про те, що завдячуючи ЗСУ – ми маємо розвиватися та дарувати нашим дітям здорове і щасливе майбутнє", - заявила під час виступу керівниця Ліцею

Нагадаємо, цього року дошкільні навчальні заклади Дрогобича працюватимуть без літніх канікул.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності