У Рава-Руській попрощаються з полеглим захисником

У Рава-Руській попрощаються з полеглим захисником

52-річний Василь Кулай загинув під час виконання бойового завдання у Лисичанську

29 червня у Рава-Руській громаді на Львівщині поховають загиблого воїна Василя Кулая. Він загинув 23 червня у Лисичанську на Луганщині, виконуючи бойове завдання.

Про це повідомили у Рава-Руській міській раді

Відомо, що загиблий Герой народився 24 квітня 1970 року, і проживав у старовинному селі Гійче неподалік Рави-Руської. Василь Кулай служив сержантом 3 відділення 2 взводу роти охорони військової частини А4053. Він загинув 23 червня о 10:40 під час ворожого обстрілу Лисичанська.

У Василя Кулая залишились двоє повнолітніх дітей та дружина.

У зв’язку із загибеллю воїна у Рава-Руській громаді 28-29 червня 2022 року оголошено Днями жалоби. Як наголошують у міській раді, сім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях. Розважальні заклади мають скасувати проведення розважально-концертних заходів.

Завтра, орієнтовно о 12.30 год кортеж з тілом воїна прибуде у Раву-Руську (зустріч біля каплички), після чого відправиться у село Гійче, де у церкві Введення в Храм Пресвятої Богородиці відбудеться чин похорону. Поховають Василя Кулая на цвинтарі у рідному селі.

Нагадаємо, завтра, 29 червня, у Львові прощатимуться з військовим Тарасом Веремеєм, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності