• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Самбірщині мисливець під час незаконного полювання вистрілив в голову молодому чоловікові, той помер

На Самбірщині мисливець під час незаконного полювання вистрілив в голову молодому чоловікові, той помер

На Самбірщині мисливець під час незаконного полювання вистрілив в голову молодому чоловікові, той помер

Поліція затримала 57-річного жителя Самбора. Його підозрюють у вбивстві через необережність 35-річного чоловіка. Самбірчанин поцілив у нього, коли пішов на незаконне полювання. Переплутавши зі звіром, вистрілив у голову молодій людині. Про це повідомили у поліції Львівщини.

"Вчора, 26 червня, близько дев’ятої години ранку у відділення поліції з заявою про зникнення свого брата звернувся мешканець одного з сіл району. За його словами, напередодні близько опівночі його брат пішов у лісопосадку, розташовану поблизу села, та досі не повернувся", - розповіли у поліції.

До розшуку зниклого чоловіка були задіяні правоохоронці та волонтери. Чоловіка знайшли мертвим із вогнепальним пораненням голови.

У поліції з'ясували, що до скоєння вбивства може бути причетний 57-річний житель Самбора, який тієї ночі полював у лісопосадці.

"Під час опитування чоловік повідомив, що 26 червня близько 1.20 він, вважаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка, який ходив лісом", - додають правоохоронці.

Мисливцю вже повідомили про підозру у вчиненні злочину за ст. "Вбивство через необережність". Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Мисливський карабін, з якого був здійснений смертельний постріл, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності