У Стебнику попрощались із загиблим воїном Андрієм Фляком

У Стебнику попрощались із загиблим воїном Андрієм Фляком

Конвой з тілом загиблого воїна зустріли на Перехресті Героїв

Сьогодні, 24 червня, Дрогобицька громада зустріла тіло загиблого захисника України — 45-річного стебничанина Андрія Фляка, який віддав своє життя в боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

"Конвой з тілом загиблого воїна зустріли на Перехресті Героїв. Чимало небайдужих мешканців, воїнів, спільно з керівництвом громади та духовенством зібрались тут, аби з почестями зустріти тіло загиблого Героя", — кажуть у міськраді.

Після зустрічі на Перехресті Героїв, домовину з тілом повезли до Стебника, де на Майдані Незалежності відбувалась загальноміська прощальна панахида. Щоб провести воїна в останню путь, на площі зібралися чимало людей: староста, депутати, мешканці Стебника, Дрогобича та Трускавця, рідні, друзі, просто небайдужі люди, колектив трускавецького санаторію "Карпати", в якому раніше працював загиблий.

Після загальноміської панахиди, чин похорону відбуватиметься у церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, Андрій Фляк відправився захищати Україну в березні. Був стрільцем-зенітником 1-го зенітного ракетного взводу військової частини А0998. Стебничанин загинув 21 червня внаслідок артилерійського обстрілу біля населеного пункту Новоіванівка на Луганщині. У загиблого воїна залишились дружина, двоє синів та батьки.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності