Пункт пропуску на Львівщині закриють на виїзд з України для рейсових автобусів

Пункт пропуску на Львівщині закриють на виїзд з України для рейсових автобусів

Така заборона діятиме тимчасово, до облаштування нового автобусного терміналу

Починаючи з 19 червня пункт пропуску "Краківець-Корчова" закриють на виїзд з України до Польщі для рейсових автобусів. Орієнтовно таке обмеження триватиме місяць. Водночас в'їзд рейсових автобусів на територію України відбуватиметься безперешкодно.

Як інформує Львівська обласна військова адміністрація, про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Прикордонники зазначають, що таке обмеження пов’язане з модернізацією пункту пропуску в рамках проєкту "Відкритий кордон" і може тривати близько одного місяця. Під час модернізації тут з'явиться новий модульний автобусний термінал, через будівництво якого й призупинили обслуговування рейсових автобусів.

"Звертаємося до міжнародних пасажирських перевізників та громадян з проханням тимчасово, на період облаштування (близько двох-трьох тижнів), скоригувати свої графіки/маршрути руху та для перетину українсько-польського кордону на виїзд з України обрати інший пункт пропуску – "Грушів - Будомєж", "Шегині - Медика" або "Рава-Руська - Хребенне"", - закликають прикордонники.

Про відновлення пропуску автобусів через пункт пропуску «Краківець-Корчова» буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, найближчим часом між Україною та Республікою Польщею буде укладено окрему двосторонню угоду щодо спільного прикордонно-митного контролю.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності