• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львівському університеті внутрішніх справ навчатимуть адміністраторів сервісних центрів МВС та ЦНАП

У Львівському університеті внутрішніх справ навчатимуть адміністраторів сервісних центрів МВС та ЦНАП

У Львівському університеті внутрішніх справ навчатимуть адміністраторів сервісних центрів МВС та ЦНАП

Студенти Львівського державного університету МВС проходитимуть практику на базі Регіонального сервісного центру МВС. Відповідний договір підписали ректор університету Роман Благута та керівник РСЦ Олександр Малашко.

"Ми працюємо над тим, аби максимальну кількість наших послуг можна було отримати онлайн. Адже це – вимога часу. Тож для забезпечення таких функцій нам будуть потрібні фахівці у сфері інформаційних систем та технологій. Тому запрошую усіх приєднатися до великої родини Львівського державного університету внутрішніх справ, аби отримати якісну освіту у цій сфері", - зазначив керівник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Малашко.

Повідомляється, що під час проходження практики, здобувачі вишу матимуть змогу детально ознайомитися із роботою територіальних сервісних центрів МВС, дізнатися про послуги, які тут надаються. Також студенти у майбутньому зможуть стати частиною команди сервісного центру МВС.

Нагадаємо, в Україні довідку про несудимість замінив витяг з інформаційно-аналітичної системи”Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості”. Про те, як його отримати у лічені хвилини онлайн читайте за посиланням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності