Київські ведмеді, яких прихистили на Львівщині, повернулись додому

Київські ведмеді, яких прихистили на Львівщині, повернулись додому

Ведмеді, яких у березні евакуювали з притулку біля Києва, нарешті повертаються додому. Від березня і досі вони проживали "біженцями" у ведмежому притулку "Домажир", що неподалік Львова.

"На початку березня, з притулку для ведмедів "Біла скеля", що під Києвом було перевезено до нашого ведмеженого притулку 7 ведмедів, оскільки притулок біля Києва був небезпечним місцем. Троє з цих ведмедів були перевезені у Німеччину, а четверо тимчасово залишились проживати у нас", - кажуть у "Домажирі".

Кажуть, що понад 3 місяці доглядачі піклувались про ведмедів, які швидко адаптувались та насолоджувались від перебування у притулку.

"Але сьогодні вранці ведмеді повернулись до своєї домівки, оскільки їх власники вважають що це безпечно і там стало спокійніше. Дорога була спокійною і ведмеді добре почуваються!" - розповіли у притулку.

Нагадаємо, у місто Дрогобич на Львівщині вдалось евакуювати понад 120 корів з ферми у Миколаївській області, яка розташована на лінії фронту. Минулого разу при спробі евакуації внаслідок російського обстрілу там загинула людина.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності