Загинув від рук ворога захищаючи Батьківщину: у Львові прощатимуться з Героєм

Загинув від рук ворога захищаючи Батьківщину: у Львові прощатимуться з Героєм

У Юрія Брухаля залишилися сестра, брат та дві доньки

Від рук ворога загинув 41-річний Юрій Брухаль, родом із Рудного. Він був водієм-електриком у 103-ї окремої бригади сил територіальної оборони ЗСУ.

Про це повідомляє ЛМР.

"Чоловік у мирний час працював на приватному підприємстві "Виробничо-монтажна компанія «Енергоальянс". Із початком повномасштабної агресії російської федерації добровільно вступив до лав територіальної оборони. Загинув у бою із російськими загарбниками. У Юрія Брухаля залишилися сестра, брат та дві доньки", - йдеться в повідомленні.

Прощатимуться з Героєм завтра, 14 червня. Прощання розпочнеться о 9:40 в Рудному. Маршрут руху колони: вул. Героїв Небесної Сотні – вул. Шевченка – вул. Піскова – вул. Лісна, 38-А (помешкання сім’ї). Прощання завершиться об 11:00, далі - переїзд до Гарнізонного храму  Петра і Павла у Львові.

Об 11:30 – початок прощання в Гарнізонному храмі. О 12годині розпочнеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище (прибуття орієнтовно о 12:15). Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 13:00.

Нагадаємо, у ніч із 10 на 11 червня загинув Роман Ярославович Желізник житель села Підгородці.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності